COCA DE LLARDONS, de la meva amiga Beth
INGREDIENTS
150 GR. DE FARINA
100 GR. DE LLARDONS
50G. DE LLARD IBÈRIC
1 OU
25 GR. DE SUCRE
75 GR DE PINYONS O AMETLLES
1 CULLERADA D'AIGUA
UN POLSIM DE CANYELLA
1 CULLERADETA DE LLEVAT
ELABORACIÓ
FORMEM UN VOLCÀ AMB LA FARINA BARREJADA AMB ELS LLARDONS PICATS.
HI AFEGIM EL POLSIM DE LLEVAT.
ENMIG HI POSEM EL LLARD,EL SUCRE, LA CANYELLA , L'OU (RESERVEM UNA MICA DE ROVELL) L'AIGUA I UN PESSIC DE SAL.
BARREGEM TOTS ELS INGREDIENTS I AMB EL CORRÓ I AJUDATS DE PAPER FILM
FORMEM UNA LÀMINA MOLT PRIMA AMB LA MASSA.
AMB UN PINZELL PASSEM OU PER SOBRE DE LA MASSA. DESPRÉS EXTENEM ELS PINYONS I AFEGIM POLSIMS DE SUCRE BEN DISTRIBUÏTS.
LA COCA HA D'ESTAR AL FORN ENTRE 20 I 30 MINUTS, FINS QUE VEIEM QUE ESTÀ TORRADETA.
150 GR. DE FARINA
100 GR. DE LLARDONS
50G. DE LLARD IBÈRIC
1 OU
25 GR. DE SUCRE
75 GR DE PINYONS O AMETLLES
1 CULLERADA D'AIGUA
UN POLSIM DE CANYELLA
1 CULLERADETA DE LLEVAT
ELABORACIÓ
FORMEM UN VOLCÀ AMB LA FARINA BARREJADA AMB ELS LLARDONS PICATS.
HI AFEGIM EL POLSIM DE LLEVAT.
ENMIG HI POSEM EL LLARD,EL SUCRE, LA CANYELLA , L'OU (RESERVEM UNA MICA DE ROVELL) L'AIGUA I UN PESSIC DE SAL.
BARREGEM TOTS ELS INGREDIENTS I AMB EL CORRÓ I AJUDATS DE PAPER FILM
FORMEM UNA LÀMINA MOLT PRIMA AMB LA MASSA.
AMB UN PINZELL PASSEM OU PER SOBRE DE LA MASSA. DESPRÉS EXTENEM ELS PINYONS I AFEGIM POLSIMS DE SUCRE BEN DISTRIBUÏTS.
LA COCA HA D'ESTAR AL FORN ENTRE 20 I 30 MINUTS, FINS QUE VEIEM QUE ESTÀ TORRADETA.
Comentarios
Publicar un comentario